Клапко, В. В.Жигадло, Ю. М.Махинько, Людмила ВасилівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКовбаса, Володимир Миколайович2013-09-232013-09-232009Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі / В. В. Клапко, Ю. М. Жигадло, Л. В. Махинько, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 13—14 квітня 2009 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч. ІІ. — С. 261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9827Досліджувалась можливість створення цукеркових мас на основі зернових екструдованих продуктів, а саме: кукурудзяних пластівців глазурованих і неглазурованих, рисових кульок, пшеничних кілець, вівсяних пластівців, зернових зірочок. Враховуючи одержані дані обрано найбільш раціональні для використання у виготовлені цукеркової маси продукти, а саме: кукурудзяні пластівці глазуровані, зірочки зернові, кільця пшеничні. We investigated the possibility of creating a candy mass-based extruded cereal products, namely corn flakes glazed and unglazed, rice balls, rings wheat, oatmeal, cereals stars. Given the findings select the most rational for use in mass produced candy products, namely corn flakes coated, sprockets corn, wheat ring.otherпродукти екструзійної технологіїцукеркові масизернові екструдовані продуктипластівціfood extrusion technologycandy massextruded cereal productsflakesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основіThesis