Степанець, Іван ФедотовичСлободян, Ольга ПетрівнаМатиящук, Олена Володимирівна2014-04-072014-04-072009Стеланець, І. Ф. Підвищення якості підготовки фахівців з питань охорони праці / І. Ф. Степанець, О. П. Слободян, О. В. Матиящук // Нові технології навчання: Наук.-метод. зб. Спец. випуск. - К.: Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти, МОН України, 2009. - С. 149-150.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13738Аміачні холодильні установки є джерелом аварійних ситуацій техногенного характеру в харчовій промисловості.Для завчасного прогнозування можливих масштабів зараження аміаком, рівня руйнувань обладнання, будівель і споруд авторами розробляється план локалізації і ліквідації аварій. Ammonia refrigeration is the source of man-made emergencies in the food industry. For early prediction of the possible extent of contamination with ammonia, destruction of equipment, buildings authors developed a plan localization and liquidation of accidents.uk-UKохорона праціаміакаваріяsafetyammoniaaccidentкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПідвищення якості підготовки фахівців з питань охорони праці