Організаційні основи планування якості продукції на підприємстві - Труш, Юлія Леонідівна; Куріньова, Ірина Євгеніївна (My University, 2015)
Будь – який процес управління, в тому числі процес управління якістю продукції, базується на виконанні певних функцій. Першою за важливістю функцією в системі управління якістю продукції є планування на якій утворюються основи забезпечення якості готової продукції. Any - which management process, including the process of quality control, based on the performance of certain functions. The first most important feature in the system of quality management is to plan which formed basis for product quality.
Keywords: кафедра економіки і права; планування; функція; якість; система; planning; function; quality; system