Буляндра, Алексей ФедоровичДущенко, Виктор ПавловичТарапон, Валентина Антоновна2013-11-142013-11-141972Буляндра, А. Ф. Методика исследования кинетики коэффициента теплопроводности теста-хлеба в процессе выпечки / А. Ф. Буляндра, В. П. Дущенко, В. А. Тарапон // Математическое моделирование потенциальных полей. – 1972. - C. 211-214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11270Розтин механізму внутрішнього теплопереносу в технологічних процесах харчової промисловості вимагає знання кінетики коефіцієнта теплопровідності. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності в реальних умовах випічки представляє більше теплофізичні та метрологічні труднощі. Opening the internal mechanism of heat transfer processes in the food industry requires knowledge of the kinetics of thermal conductivity. Experimental determination of the thermal conductivity in the real world of baking is more thermo-physical and metrological difficulties.коефіцієнт теплопровідностіthermal conductivityматематичне моделюванняmathematical modelingкафедра теплоенергетики та холодильної технікиМетодика исследования кинетики коэффициента теплопроводности теста-хлеба в процессе выпечкиArticle