Інтелектуальні засоби інформаційної підтримки роботи технолога харчового підприємства - М'якшило, Олена Михайлівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2014)
Задача візуалізації ходу технологічного процесу залишається актуальною і складає суттєву частину інформаційної підтримки діяльності технолога. The task of visualizing the technological process remains relevant and is an essential part of information support of technologist.
Keywords: інформаційна підтримка; харчові підприємства; інтелектуальні засоби; information support; food company; intelligent agents; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки