Данілевич, Олександра В.Лисий, Олександр ВіталійовичГордієнко, Анатолій СтепановичГрабовська, Олена Вячеславівна2014-12-232014-12-232014Дослідження реологічних властивостей кріомодифікованого крохмалю / О. Данілевич, О. Лисий, А. Гордієнко, О. Грабовська // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 316-317.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19296На сьогодні у світі широкою популярністю користується модифікований крохмаль, властивості якого цілеспрямовано змінені хімічним або фізичним шляхом. Кріомодифікований крохмаль отримують шляхом заморожування крохмальних клейстерів з подальшим розморожуванням, видаленням вологи та висушуванням. Today the world wide popularity of modified starch whose properties are specifically altered by chemical or physical means. Kriomodyfikovanyy starch produced by freezing starch paste and then defrost, remove moisture and drying.uk-UKкріомодифікований крохмальреологічні властивостікукурудзяний крохмалkriomodyfikovanyy starchrheological propertiescornstarchкафедра технології цукру і підготовки водикафедра готельно-ресторанної справиДослідження реологічних властивостей кріомодифікованого крохмалюOther