Топольницька, Оксана Ігорівна2022-10-142022-10-142022Топольницька, О. І. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з фруктовим наповнювачем «Груша-яблуко» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксана Ігорівна Топольницька ; наук. керівник Марія Володимирівна Янчик. – Київ, 2022. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38279otherкафедра експертизи харчових продуктівйогурт для дітейнаповнювачнебезпечні факторисистема управління безпечністюНАССРпрограми-передумовиудосконаленняУдосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з фруктовим наповнювачем «Груша-яблуко» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other