Ковальова, ОльгаОсейко, Микола ІвановичШевчик, Василь Іванович2014-08-132014-08-132014Ковальова, О. А. Дослідження модельних зразків купажованих олій в системі КТІОЛ / О. А. Ковальова, М. І. Осейко, В. І. Шевчик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 119-120https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16341У сучасних умовах є актуальним поглиблення знань і виявлення нових даних щодо показників складу і якості функціональних оліє-жирових продуктів у тому числі і купажованих олій. Важливо виявити раціональний склад купажованих олій, уточнити комплекс їх фізико- хімічних та органолептичних характеристик. In modern conditions is important to deepen the knowledge and the discovery of new data indicators on the composition and quality of functional oil and fat products including kupazhovanyh oils. It is important to identify the rational composition kupazhovanyh oils, clarify their complex physical, chemical and organoleptic characteristics.otherкупажовані оліїорганолептичні властивостіоліє-жирові продуктиkupazhovani oilorganoleptic propertiesoil and fat productsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження модельних зразків купажованих олій в системі КТІОЛOther