Економетрична модель оцінки консолідації капіталу авіабудівельними підприємствами - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2011)
Оцінка доцільності здійснення консолідації капіталу підприємствами будується на основі оцінки ефективності потенційної консолідації капіталу та економетричної моделі розрахунку одержання максимального прибутку потенційно можливим стратегічним альянсом.
Keywords: консолідація капіталу; авіабудування; стратегічний альянс; aircraft construction; consolidation of capital; кафедра економічної теорії