Лінійні задачі математичного програмування в MS Excel. Навчальний посібник - Медведєв, Микола Георгійович; Кузьмичов, Анатолій Іванович; Кривіцький, С. В.; Христовська, Т. Г. (My University, 2006)
Навчальний посібник реалізує практичний підхід до розв’язання лінійних задач оптимізації з використанням відповідних моделей математичного програмування шляхом постановки типових економічних, фінансових та організаційних задач, формування математичних моделей та їх табличної реалізації в середовищі табличного процесора MS Excel.

Textbook implements practical approach to solving linear optimization problems using appropriate mathematical programming models by setting common economic, financial and organizational problems, the formation of mathematical models and their implementation in a tabular environment spreadsheet MS Excel.
Keywords: лінійні задачі; linear problem; математичне програмування; mathematical programming; Excel; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.