Кравчук, Наталія МиколаївнаШевченко, О. В.2014-03-172014-03-172001Кравчук, Н. М. Технологія солодких страв з біологічно активними харчовими добавками вітапектину та фітосорбенту / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація та економіка : міжнародна науково-технічна конференція,13-14 вересня. – Слов’яногірськ, 2001. – С. 41-42https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13148Розроблено технологію виробництва солодких страв та солодких соусів з біологічно активними харчовими добавками вітапектину та фіто сорбенту. Invented technology of production sweet dishes and sweet souses with biologically active nutrition ingredients: vitapectin and fitosorbent.uk-UKпектинкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуpectinмус яблучнийapple mousseсолодкий соусsweet sauceфітосорбентfitosorbentТехнологія солодких страв з біологічно активними харчовими добавками вітапектину та фітосорбентуThesis