Академічна доброчесність: виклики сучасності - Михалевич, Артур Петрович; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2019)
Питання академічної доброчесності неодноразово опинялося в центрі суспільної уваги. Тема запозичення чужих ідей в наукових працях є давно відомою, та попри це не перестає бути актуальною зважуючи на постійне збільшення інформаційних ресурсів та можливостей. The question of academic integrity has been repeatedly in the center of public attention. The topic of borrowing other people's ideas in scientific works has long been known, but despite this it does not cease to be relevant considering the constant increase of information resources and opportunities.
Keywords: академічна доброчесність; academic integrity; кафедра технології молока і молочних продуктів