Ковбаса, Володимир МиколайовичТерлецька, Віта АльбертівнаМиронова, Наталія ГеннадіївнаКобилінська, Олена ВалеріївнаПерегуда, Микола АнтоновичКачалай, Діана ПолікарпівнаІсаакян, Людмила Олександрівна2013-04-082013-04-082000Пат. 31329 А Україна, МПК A23L 1/168 (2006.01). Склад для сухого сніданку / Ковбаса В.М., Терлецька В.А., Миронова Н.Г., Кобилінська О.В., Перегуда М.А., Качалай Д.П., Ісаакян Л.О.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 98084299 ; заявл. 06.08.98 ; опубл. 15.12.00, Бюл. № 7 (II ч.).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7379Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад для сухого сніданку містить борошно, цукор, причому використовують пшеничне борошно, Мипро-Вит та сіль. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product like dry-breakfast cereals. The composition of the dry breakfast contains flour, sugar with wheat flour, Mipro-Vit and salt used.uk-UKхарчоконцентратна промисловістьсухі сніданкиекструдовані продуктихарчова цінністьзбалансоване харчуванняfood-concentrates industrydry-breakfast cerealextruded productnutritional valuebalanced dietкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаСклад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)Other