Урахування ресурсних обмежень при формуванні інвестиційної програми підприємства - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Розглядаються теоретико-методичні аспекти формування інвестиційної програми підприємства в умовах ресурсних обмежень. Theoretical and methodological aspects of the investment program of the company in terms of resource limitation are examined.
Keywords: інвестиційні ресурси; інвестиційна програма; ресурсні обмеження; investment resourses; investment program; resource limitations; кафедра економіки праці та менеджменту