Амарантова олія як добавка до моркв'яно-яблучного пюре - Черчович, Олександра; Точкова, Оксана Василівна (My University, 2014)
Досліди показали, що додавання амарантової олії в порівнянні з соняшниковою призводить до більш повільного наростання кислотності з часом і вказує на антиоксидантну активність даного продукту. Experiments have shown that the addition of Amaranth oil compared with sunflower leads to a slower increase of acidity with time and indicates the antioxidant activity of the product.
Keywords: моркв'яно-яблучного пюре; харчові добавки; амарантова олія; Amaranth oil Carrot-apple sauce food Additives; food additives; amaranth oil; carrot-apple sauce; кафедра технології консервування