Черчович, ОлександраТочкова, Оксана Василівна2014-07-162014-07-162014Черчович, О. Амарантова олія як добавка до моркв'яно-яблучного пюре / Олександра Черчович, Оксана Точкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 420-422.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16182Досліди показали, що додавання амарантової олії в порівнянні з соняшниковою призводить до більш повільного наростання кислотності з часом і вказує на антиоксидантну активність даного продукту. Experiments have shown that the addition of Amaranth oil compared with sunflower leads to a slower increase of acidity with time and indicates the antioxidant activity of the product.uk-UKморкв'яно-яблучного пюрехарчові добавкиамарантова оліяAmaranth oil Carrot-apple sauce food Additivesfood additivesamaranth oilcarrot-apple sauceкафедра технології консервуванняАмарантова олія як добавка до моркв'яно-яблучного пюреOther