Ємельянова, Ніна ОлександрівнаКошова, Валентина МиколаївнаДанилевська, Алла Вікторівна2012-11-142012-11-141987Ємельянова, Н. О. Білковий склад солодових екстрактів / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, А. В. Данілевська // Известия вузов. Пищевая технология. - 1987. - № 3. - С. 78-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3687Білкові речовини ПОЛІСОЛ на 50% представлені високомолекулярної фракцією і на 30% - низькомолекулярної, в ячмінно-солодовий екстракт низькомолекулярна фракція становить 50%, а високомолекулярна фракція - 30%. Proteins POLISOL 50% are high molecular weight fraction and 30% - a low molecular weight, barley malt extract, low molecular weight fraction of 50%, and high-molecular fraction - 30%.otherекстрактамінокислотибілкові речовиниextractamino acidsproteinsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваБілковий склад солодових екстрактівArticle