Чорноштан, Олександр СергійовичШутюк, Віталій ВолодимировичШтим, Катерина АндріївнаВасилів, Володимир Павлович2014-05-192014-05-192014Спосіб виробництва морквяних чіпсів / О. С. Чорноштан, К. А. Штим, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць ІV Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – К. : НУБіПУ, 2014. – С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14400В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.uk-UKчіпсиморквабланшуваннясушінняchipscarrotsblanchingdryingкафедра технології консервуванняСпосіб виробництва морквяних чіпсівArticle