Алкоголізм як прояв девіантної поведінки - Жук, Вадим Васильович; Сергеева, Алена (My University, 2015)
З соціальної позиції алкоголізм – це форма девіантної, асоціальної поведінки, яка характеризується патологічним потягом до спиртного і подальшою деградацією особистості. With social position alcoholism – a form of deviant, antisocial behavior, characterized by craving for alcohol and subsequent degradation of personality.
Keywords: алкогольна залежність; поведінкові розлади; behavioral disorders; alcohol addiction; кафедра гуманітарних дисциплін