Українець, Анатолій ІвановичШиян, Петро ЛеонідовичБулій, Юрій ВолодимировичКуц, Анатолій Михайлович2018-11-262018-11-262018Дослідження руху органічних домішок спирту в процесі брагоректифікації / А. І. Українець, П. Л. Шиян, Ю. В. Булій, А. М. Куц // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 листопада 2018 р., м. Київ – К. : НУХТ, 2018 – С. 97-98https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28526Для очищення ректифікованого спирту (РС) від органічних домішок в процесі брагоректифікації використовують пастеризацію спирту, епюрацію, гідроселекцію, закритий обігрів колон, установку додаткових царг та ін. В брагоректифікаційних установках (БРУ) одночасно з виділенням летких речовин завдяки реакції етерифікації відбувається новоутворення органічних сполук, які погіршують його якість та зменшують вихід кінцевого продукту. To clean rectified alcohol (RA) from organic impurities in the process of bragorectification used pasteurization of alcohol, annealing, hydroselecting, closed heating columns, installation of additional kings, etc. In bragorectification plants simultaneously with the release of volatile substances due to the esterification reaction there is a neoplasm of organic compounds that impair its quality and reduce the yield of the final product.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваетиловий спиртконтактні пристроїректифікаціямасообміндомішкиethyl alcoholcontact devicesrectificationmass transferimpuritiesДослідження руху органічних домішок спирту в процесі брагоректифікаціїThesis