Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаАветян, Едуард Георгійович2013-12-202013-12-202013Пешук, Л. В. Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2013. - № 14. - С. 77-82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12292У даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах. This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state.otherкапуста кольрабіфункціональні продуктипосічені м’ясо-рослинні напівфабрикатиселератопінамбургарбузkohlrabifunctional productssliced meat and vegetable semi-finished productscelerytopinamburpumpkincabbageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатівArticle