Podobiy, OlenaBondarenko, SvetlanaYarosh, AnastasiaLadonko, Marina2015-03-032015-03-032014Extracting P - vitamin complex from green tea leaves / Olena Podobiy, Svitlana Bondarenko, Anastasia Yarosh, Marina Ladonko // Ukrainian Journal of Food Science. – 2014. – Vol. 2, Issue 1. – P. 58–64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19616P - vitamin complex from green tea has high antioxidant action of catechins, so it can be used to prevent and treat the most common diseases in the pathogenesis of which activation of free radical oxidation plays an important role.otherextractiongreen teaflavonoidscatechinvitamin Pвидобутокфлавоноїдизелений чайкатехінивітамін Рдобычазеленый чайфлавоноидыкатехинывитамин Ркафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра харчової хіміїExtracting P - vitamin complex from green tea leavesArticle