Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій Валерійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Дашковський, Юрій Олександрович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2011)
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності сироватки молочної освітленої та неосвітленої, що підлягала дії електроіскрових розрядів.

The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark discharges
Keywords: сироватка молочна; milk whey; білки; амінокислотний склад; електроіскрові розряди; біологічна цінність; protein; bioavailability; amino acid content; electro spark discharges; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів