Чернюшок, Ольга АнатоліївнаАрдинський, Олексій ВалерійовичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаДашковський, Юрій ОлександровичВасилів, Володимир Павлович2012-05-302012-05-302011Амінокислотний склад сироватки молочної обробленої електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, О. В. Кочубей-Литвиненко, Ю. О. Дашковський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - 2011. - Вип. 27. - С. 262-265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1099У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності сироватки молочної освітленої та неосвітленої, що підлягала дії електроіскрових розрядів.The article presents the research results of amino acid content and bioavailability of both lighted and unlighted milk whey, processed by electro spark dischargesotherсироватка молочнаmilk wheyбілкиамінокислотний складелектроіскрові розрядибіологічна цінністьproteinbioavailabilityamino acid contentelectro spark dischargesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівАмінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами