Місце та роль харчової промисловості в господарському комплексі України - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2011)
Метою статті поставлена задача визначити місце та роль харчової промисловості в господарському комплексі України на сучасному етапі її розвитку та дослідити основні конкурентні переваги та недоліки окремих галузей харчової промисловості. The purpose of the article is tasked to determine the place and role of the food industry in the economic sector of Ukraine at the present stage of its development and to explore the main competitive advantages and disadvantages of certain sectors of the food industry.
Keywords: потреби населення; харчова промисловість; господарський комплекс України; needs of the population; food industry; economic complex of Ukraine; кафедра економіки праці та менеджменту