Таранов, Іван ТимофійовичКурганська, А. І.Буляндра, Олексій Федорович2013-12-162013-12-161972Таранов, І. Т. Про застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетах / І. Т. Таранов, А. І. Курганська , О. Ф. Буляндра // Харчова промисловість. – 1972. - № 6. – С. 37-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12139Сушіння - це найбільш трудомісткий, тривалий та енергоємний процес виробництва макаронних виробів. Тому зростання продуктивності праці у виробництві макаронних виробів значно залежатиме від скорочення тривалості сушіння. Drying - is the most labor-intensive, energy-intensive and lengthy process of production of pasta. Therefore, productivity growth in the production of pasta much will depend on reducing the length of the drying.сушіннявідносна вологістьdryinghumidityкафедра теплоенергетики та холодильної технікиПро застосування тристадійних режимів для сушіння макаронів у плоских касетахArticle