Стратегічний аналіз підприємства як підґрунтя стратегічного управління - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2017)
Визначено сутність, етапи стратегічного аналізу. Узагальнено методичні підходи до проведення стратегічного аналізу залежно від виду середовища, чинники якого досліджуються. The essence and stages of strategic analysis are determined. Methodological approaches to conducting strategic analysis are summarized depending on the type of environment, the factors of which are investigated.
Keywords: стратегія; управління; стратегічний аналіз; підприємства; strategy; management; strategic analysis; enterprises; кафедра економіки праці та менеджменту