Використання гідродинамічної кавітації у виробництві дизельного біопалива - Сухенко, Юрій Григорович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Сухенко, Владислав Юрійович; Муштрук, Михайло Михайлович; Бойко, Юрій Іванович (My University, 2012)
Доведено ефективність використання кавітаційного перемішування реагуючих компонентів в реакціях переестерифікації жирів у виробництві біопалива для дизельних автотракторних двигунів. Efficiency of the use is well - proven cavitations of interfusion of reactive components in the reactions of feather of esterification of fats in the production of biopropellant for diesel motor - vehicle and tractor engines.
Keywords: біопаливо; рослинні олії; переестерифікація; перемішування; вихід палива; biofuels; vegetable oils; mixing; pereesteryfikatsiya; output fuel; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв