Групове прийняття рішень при плануванні виробництва - Пєтухов, Володимир; Самсонов, Валерій Васильович (My University, 2015)
Процес групового прийняття рішень дозволить подолати антагонізм між різними службами, а результуючий план буде узгоджений з усіма службами тобто буде більш ефективним та обґрунтованим. The process of group decision making will overcome the antagonism between the different services, and the resulting plan will be coordinated with all the services that will be more effective and reasonable.
Keywords: планування виробництва; інформаційні технології; групове прийняття рішень; production planning; Information Technology; group decision making