Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2023-12-252023-12-252023Сімахіна, Г. Здорове харчування і нові виклики перед харчовою індустрією / Г. Сімахіна, Н. Науменко // Здорове харчування від дитинства до довголіття : міжнародна науково-практична конференція, Київ, 26 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 181-183https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41830У нинішніх екологічних умовах (забруднення довкілля, техногенні катастрофи, результати необдуманої діяльності людей) біосфера як середовище життя для людини і єдине джерело ресурсів втрачає свою здатність до самоочищення і з часом може поставити населення планети на межу екологічної катастрофи. Тому особливого значення набувають харчові продукти, котрі містять сполуки, здатні захистити організм людини від негативних чинників довкілля.ukкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівоздоровче харчуванняінноваціїхарчова промисловістьвикликиhealth nutritioninnovationsfood industrychallengesЗдорове харчування і нові виклики перед харчовою індустрієюOtherhttps://orcid.org/0000-0002-7836-3114https://orcid.org/0000-0002-7340-8985