Досвід використання генеративного штучного інтелекту в економіко-математичному моделюванні - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2025)
Розглянуто досвід використання генеративного штучного інтелекту ChatGPT в економетричному моделюванні виробничої функції Кобба-Дугласа при дослідженні економічних процесів з метою прийняття оптимальних управлінських рішень. The experience of using generative artificial intelligence ChatGPT in econometric modeling of the Cobb-Douglas production function in the study of economic processes for the purpose of making optimal management decisions is considered.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; управлінське рішення; виробнича функція; штучний інтелект; modeling; management decision; production function; artificial intelligence; artificial intelligence