Статистичний аналіз тематичних вибірок учбової літератури у галузі харчова промисловість - Кузьмінська, Наталія Леонідівна; Семенишин, Р. М. («Академперіодика», 2008)
У статті описані результати статистичного дослідження деяких текстів галузі харчова промисловість. Дослідження проводилось по частотним словникам, складеним за допомогою програми TextAnalyzer, яка була створена спільно з Міжнародним науково-навчальним центром інформаційних технологій та систем НАН України та МОН України. The article describes results of statistical analysis in food industry. The study was conducted on frequency dictionaries, compiled using TextAnalyzer, which was established jointly with the International Research and Training Center of Information Technologies and Systems NAS of Ukraine and Ministry of Education of Ukraine.
Keywords: аналіз; текст; харчова промисловість; analysis; text; food industry; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.