Аналіз часових рядів методами нелінійної динаміки - Місюра, Максим Дмитрович (My University, 2012)
У даній роботі вирішена задача аналізу процесів за експериментальними даними. Використані сучасні методи теорії нелінійної динаміки. In this paper solved the problem analysis processes from experimental data. Used modern methods of nonlinear dynamics theory.
Keywords: харчові виробництва; нелінійна динаміка; хаос; показники хаотичності; часові ряди; food processing; nonlinear dynamics; chaos; chaos indicators; time series; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка