Комплексне очищення води для виробництва лікеро-горілчаної продукції спеціальним фільтрувальним завантаженням - Шевченко, Ілля Володимирович; Чмуневич, Павло Федорович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2015)
Вода для виробництва лікеро-горілчаної продукції повинна бути очищена від солей жорсткості, домішок заліза, марганцю і органічних сполук природного походження. Метою даної роботи було дослідження спеціального фільтрувального завантаження «Organic® MULTISORB» та можливості його застосування у водопідготовці для лікеро-горілчаного виробництва. Water for production of alcoholic beverages needs to be cleaned from salts, impurities of iron, manganese and organic compounds of natural origin. The aim of this work was to study special filter download "Organic® PRIORITY" and its application in water treatment for alcoholic production.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; очищення; фільтрування; вода; water; purification; filtering