Старова, Олена Сергіївна2021-09-172021-09-172021Старова, О. С. Розроблення технології пасти сиркової із термічно та механічно обробленим топінамбуром з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 46 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олена Сергіївна Старова ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2021. – 106 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35348otherпасти сирковімеханічна обробкатопінамбуртермічна обробкатерміни зберіганнякафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології пасти сиркової із термічно та механічно обробленим топінамбуром з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 46 т за змінуOther