Стандартизація якості комбікормої продукції в Україні - Кудренко, Наталія Володимирівна; Сигиденко, Вікторія Валеріївна (My University, 2012)
Ефективний розвиток комбікормової промисловості України на сучасному етапі господарювання неможливий без стандартизації якості продукції, яка є основою для забезпечення потреб і безпеки споживачів, мінімізації ризиків, пов’язаних з недобросовісною конкуренцією на ринку комбікормів, основою щодо забезпечення продовольчої безпеки населення. Effective development of feed industry Ukraine at the present stage of economic impossible without standardization of product quality, which is the basis for the needs and safety of consumers, minimize the risks associated with unfair competition in the market of animal feed, based on food security of the population.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; якість продукції; комбікормова продукція; стандартизація; product quality; combined feed products; standardization