Ладонько, МаринаЯрош, Анастасія АндріївнаТаволжан, Алла АнатоліївнаБондаренко, Світлана Петрівна2014-10-012014-10-012014Дослідження особливостей екстрагування катехінів при заварюванні зеленого чаю / Марина Ладонько, Анастасія Ярош, Алла Таволжан, Світлана Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 692-693.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17027Метою дослідження було вивчення залежності кількості катехінів у водних екстрактах від сорту чаю, наявності смакових добавок, умов заварювання тощо. The aim of the study was to investigate the dependence of catechins in aqueous extracts of teas, available flavorings, brewing conditions and so on.uk-UKекстрагуваннязелений чайкатехіниextractiongreen teacatechinsкафедра харчової хіміїДослідження особливостей екстрагування катехінів при заварюванні зеленого чаюOther