Цукропродукти і цукрозамінники в харчовій промисловості. Вітчизняний та світовий досвід. - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2019)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань технології цукропродуктів і цукрозамінників та використання їх в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations during 2010-2018 on the actual issues of technology of sugar products and sugar substitutes and their use in the food industry. on a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.
Keywords: бджолиний мед; цукропродукти; цукрозамінники; моноцукриди; дицукриди; sugar products; sugar substitutes; monocycrades; diccrids; honey bees