Інвестиційний потенціал підприємства як чинник інтенсивності процесу відтворення основних засобів - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2006)
Розглядаються можливості та джерела інвестування основних засобів як чинники інтенсивності процесів відтворення. The opportunities and sources of fixed assets investment as the factors of intensity of reproduction processes are examined.
Keywords: інвестиційний потенціал; джерела інвестування; інтенсивність відтворення основних засобів; investment potential; sources of investment; intensity of reproduction of fixed assets; кафедра маркетингу