Дричик, Марія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-09-022020-09-022020Дричик, М. Ю. Нові правила інформування споживачів щодо харчових продуктів / М. Ю. Дричик, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31875В результаті прийняття закону № 2639 «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» було переглянуто підходи до відповідальності за дотримання вимог безпечності і якості харчових продуктів операторами ринку.харчові продуктиспоживачімаркуванняfoodconsumersmarkingкафедра експертизи харчових продуктівНові правила інформування споживачів щодо харчових продуктівThesis