Пасічний, Василь МиколайовичЗадкова, Світлана ПетрівнаКириченко, О. П.Пампура, Тетяна Вікторівна2013-03-012013-03-012004Мікробіологічна стабільність запечених м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура, С. П. Задкова, О. П. Кириченко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 3, Ч. 6. – С. 124-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6643Вивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.otherмікробіологічна стабільністьтермічна обробказапіканнятермін зберіганняmicrobiological stabilitythermal treatmentroasting shelfbakingstorageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктівArticle