Бреус, Наталія МиколаївнаМаноха, Людмила ЮріївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2014-12-052014-12-052014Бреус, Н. М. Обґрунтування розробки експертної системи прогнозування стану водної фази у багатокомпонентних харчових сумішах / Н. М. Бреус, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 27 лист. 2014 р.– К. : НУХТ, 2014. – С. 168.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19054Розробка експертної системи прогнозування стану водної фази дає змогу керувати якістю наступних груп харчових продуктів як: морозиво, заморожені напівфабрикати, заморожені плоди та ягоди, заморожений сир кисломолочний і вироби з нього та ін. Expert system development forecasting of the aqueous phase enables you to control the quality of these food groups as ice cream, frozen convenience foods, frozen fruits and berries, frozen cottage cheese and articles thereof, and others.uk-UKбагатокомпонентні харчові сумішіводна фазаекспертна система прогнозуванняmulticomponent food mixturesaqueous phaseforecasting expert systemкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології молока і молочних продуктівОбґрунтування розробки експертної системи прогнозування стану водної фази у багатокомпонентних харчових сумішахOther