Обґрунтування розробки експертної системи прогнозування стану водної фази у багатокомпонентних харчових сумішах - Бреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2014)
Розробка експертної системи прогнозування стану водної фази дає змогу керувати якістю наступних груп харчових продуктів як: морозиво, заморожені напівфабрикати, заморожені плоди та ягоди, заморожений сир кисломолочний і вироби з нього та ін. Expert system development forecasting of the aqueous phase enables you to control the quality of these food groups as ice cream, frozen convenience foods, frozen fruits and berries, frozen cottage cheese and articles thereof, and others.
Keywords: суміш багатокомпонентна; водна фаза; експертна система прогнозування; multicomponent mixture; aqueous phase; forecasting expert system; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології молока і молочних продуктів