Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2012-06-152012-06-152007Страшинський, І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. – 2007. – № 20. – С. 51–58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1599Викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.uk-UKтехнологіятехнологияtechnologyсировинасуміш фосфатнам’ясні фаршімодельні варені ковбасиякістьсырьёсмесь фосфатнаямясные фаршимодельные варёные колбасыкачествоphosphatic mixturemeat rawcooked sausagesqualityкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗалежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавокArticle