Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаПопович, Ганна Олексіївна2013-03-202013-03-202011Патент 56317 UA, МПК 51 А23С 9/13 Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію / Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А., Попович Г. О. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u2010 07496 ; заявл. 15.06.2010 ; опубл. 10.01.2011, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6957Спосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію, що передбачає приймання та нормалізацію молочної основи, складання суміші молочної основи з наповнювачем, очищення, гомогенізацію, пастеризацію, пряження отриманої суміші, охолодження, заквашування, сквашування, охолодження та фасування готового продукту, який відрізняється тим, що як наповнювач використовують екстракт цикорію у кількості 0,4-0,5 та 0,6-0,7% від маси готового продукту. Method of manufacturing dairy products such as sour milk to extract from chicory, which involves acceptance and normalization of breast Renewal, drawing a mixture of milk-based filling, cleaning, homogenization, pasteurization, pryazhennya the mixture, cooling, zakvashuvannya, fermenting, cooling and packaging of the finished product, which differsthat is used as a filler chicory extract in an amount of 0.4-0.5 and 0.6-0.7% by weight of the finished product.otherряжанкакисломолочний продуктекстрактцикорійryazhenkmilk productextractchicoryкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва кисломолочного продукту по типу ряжанки з екстрактом цикорію (Патент на корисну модель № 56317)Other