Осейко, Микола ІвановичУкраїнець, Анатолій ІвановичМирончук, Валерій ГригоровичПешук, Людмила ВасилівнаШеманська, Євгенія ІванівнаУсатюк, Світлана ІванівнаЗаєць, ЄвгенГуца, С. В.2013-11-142013-11-142003Біологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировини / М. І. Осейко, А. І. Українець, В. Г. Мирончук та ін. // Харчова промисловість. - 2003. - № 3. – С. 82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11280У статті наведено дані щодо показників складу і якості рослинних олій із нетрадиційної сировини, що необхідні для створення ресурсозберігаючих технологій вилучення та збереження біологічно активних речовин у продуктах харчового, лікувально-профілактичного та функціонального призначення. The article presents data on the performance and quality of the vegetable oil from non-conventional raw materials needed to build resource-saving technologies of extraction and preservation of biologically active substances in food products, forging poly-care and functionality.otherсировинатехнологіяrawtechnologyкафедра екології та екоменеджментукафедра експертизи харчових продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБіологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировиниArticle