Лявинець, Георгій МихайловичГавриш, Андрій ВолодимировичАрсеньєва, Лариса Юріївна2016-09-272016-09-272013Лявинець, Г. М. Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типу / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, Л. Ю. Арсеньєва // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 23-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24232Запропоновано технології фітоолійного та фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатів, які залучатимуться до технологічного потоку виробництва соусів емульсійного типу та сприятимуть підвищенню їх харчової цінності. A technology fitooliynoho fitooliynoho karotynovmisnoho and semi-finished products that are involved in the process flow production of sauce emulsion type and will improve their nutritional value.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкаротинсоусипряно-ароматична сировинаcarotenesaucesaromatic raw materialsкафедра готельно-ресторанної справиПряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типуOther