Онофрійчук, Оксана СергіївнаКохан, Олена ОлександрівнаБиконь, Олена Анатоліївна2019-11-262019-11-262018Онофрійчук, О. С. Пюре з ягід журавлини в технології помадних цукерок / О. С.Онофрійчук, О. О. Кохан, О. А. Биконь // Advances of science: proceedings of articles the international scientific conference, 28 sept. 2018 y., Czech republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv. – Czech Republic, Karlovy Vary : Skleněny Můstek – Ukraine, Kyiv : MCNIP, 2018. – С. 681-686.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30434У тезі відображені результати досліджень, присвячених можливості використання пюре з ягід журавлини при виробництві помадних корпусів цукерок. Встановлено раціональний способу внесення пюре в рецептуру помади; визначено вплив досліджуваного пюре на в’язкість цукеркової маси на основі помади та встановлено раціональний спосіб формування корпусів цукерок; Підібрано оптимальне дозування пюре в рецептуру виробів та його вплив на уповільнення процесу черствіння цукерок.uk-UKпомадні цукеркижуравлинагідроколоїдиекструзіяфункціональний продуктпоказник глікемічностіклюкваfondant candycranberryhydrocolloidsextrusionfunctional productglycemic indexкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПюре з ягід журавлини в технології помадних цукерокThesis