Новохат, Анастасія СергіївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-04-272020-04-272020Новохат, А. Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінності / А. Новохат, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31013В результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці, гарбузового насіння, насіння чіа та арахісу. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe for a higher biological value grain bar using germinated wheat, pumpkin seeds, chia and peanut seeds was proposed.otherбіологічна цінністьоздоровчі продуктизерновий батончикbiological valuehealthy productscereal barкафедра технології оздоровчих продуктівНаукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінностіThesis