Романова, Зоряна МиколаївнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичДарменко, Ю.2014-05-142014-05-142008Романова, З. М. Дослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБА / З. М. Романова, В. Л. Прибильський, Ю. Дарменко // Харчова промисловість. - 2008. - № 6.- С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14311Сучасне виробництво, оснащене прогресивною технікою добивається, щоб при рентабельному використанні обладнання, процеси бродіння і доброджування проходили як можна швидше, отриманий продукт – пиво - був рекрасної якості. Для цього використовують різноманітні раси дріжджів. Нами досліджені раси 11, F -чеська, 8 а (М). Modern production equipped with advanced technology tends to use the equipment at a cost-effective processes of fermentation and maturation took place as soon as possible, the resulting product - beer - was of excellent quality. For this purpose, various yeast races. We have studied the race 11, F-Czech, and 8 (M).otherдріжджіпроцеси бродінняекстрактдіацетилпивоyeastprocessesfermentation extractdiacetylbeerкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБАArticle