Левадна, Тетяна ІванівнаЮрчак, Віра ГаврилівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаДробот, Віра Іванівна2013-04-042013-04-042000Пат. № 32214 А Україна, МПК (2000) 6 А23L 1/16. Макаронні вироби / Т. І. Левадна, В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, В. І. Дробот; заявник та власник Національний університет харчових технологій. – № 99010229; заявл. 15.01.1999; опубл. 15.12.2000, бюл. №7-ІІ.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7303Спосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі бета-каротину та лецитину. Обидві добавки вносяться в розчиненому вигляді при замішуванні тіста. The production method of macaroni foods made of wheat flour with beta-carotene and lecithin supplements to the recipe. Both supplements to be applied as a solution while dough kneading.otherмакаронні виробипшеничне борошнобета-каротинлецитинmacaroni foodswheat flourbeta-carotenelecithinкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМакаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 32214)Other