Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 32214) - Левадна, Тетяна Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2000)
Спосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі бета-каротину та лецитину. Обидві добавки вносяться в розчиненому вигляді при замішуванні тіста. The production method of macaroni foods made of wheat flour with beta-carotene and lecithin supplements to the recipe. Both supplements to be applied as a solution while dough kneading.
Keywords: макаронні вироби; пшеничне борошно; бета-каротин; лецитин; macaroni foods; wheat flour; beta-carotene; lecithin; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів