Фруктовий сік у шоколаді - Вакулко, Валерія Вікторівна (My University, 2014)
Шоколад являється одним з найулюбленішим харчовим продуктом. Вчені вже детально описали як користь так і шкоду вживання шоколаду. Головний плюс вживання саме гіркого шоколаду - це профілактика атеросклерозу. Відбувається це через високого вмісту в шоколаді ефірних масел, що перешкоджають відкладенню холестерину на стінках судин. Chocolate is one of the most favorite food. Scientists have described in detail as a benefit and harm drinking chocolate. The main advantage use very dark chocolate - is prevention of atherosclerosis. There is because of the high content of essential oils in chocolate that prevent deposition cholesterol on the walls of blood vessels.
Keywords: шоколад; ефірні масла; фруктовий сік; chocolate; fruit juice; essential oils