Омельченко, Марія СергіївнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2021-12-022021-12-022021Омельченко, М. Тенденції у виробництві їжі та напоїв / М. Омельченко, Н. М. Стукальська // Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства : матеріали IV студентської наукової Інтернет-конференції (до 55-річчя ЧТЕІ КНТЕУ), 17 травня 2021 р., м. Чернівці. – 2021. – С. 13–15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36701Виклик сектору HoReCa посилюється і зростаючими тенденціями в харчуванні, такими як: продовження зростання важливості здорового харчування - cпоживачі потребують продуктів, що підвищують імунітет, нових рослинних альтернатив, всесвітньовідомих смаків та технологічно вдосконалених продуктів. Тому в роботі було проаналізовано п’ять найбільших тенденцій, які вплинуть на виробництво їжі та напоїв у 2021 році.здорове харчуваннярослинне харчуваннярестораниінноваціїhealthy foodplant foodrestaurantsinnovationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТенденції у виробництві їжі та напоївThesis