Тенденції у виробництві їжі та напоїв - Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2021)
Виклик сектору HoReCa посилюється і зростаючими тенденціями в харчуванні, такими як: продовження зростання важливості здорового харчування - cпоживачі потребують продуктів, що підвищують імунітет, нових рослинних альтернатив, всесвітньовідомих смаків та технологічно вдосконалених продуктів. Тому в роботі було проаналізовано п’ять найбільших тенденцій, які вплинуть на виробництво їжі та напоїв у 2021 році.
Keywords: здорове харчування; рослинне харчування; HoReCa; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції